Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

joi, 2 octombrie 2014

Motivațional?

Românii care vin optimiști și pleacă înfrânți, după o lună jumatate de Anglie, mă fac să mă simt mai tare decât fularul în mașina de spălat.

Sună urât? :D

În contrast cu DrStoica, să cunoști mai mult înseamnă să stai mai aproape!

14 comentarii:

  1. Zau, chiar asa de rau e in Anglia ? Stiam de Londra ca scade speranta de viata plus o gramada de alte statistici proaste pt sanatatea generala, dar aia e o exceptie si acolo e rau inca din secolul 19 sau chiar de mai devreme, plus nici eu nu am rezistat acolo mai mult decat 3 saptamani, nici ca turist cu cazarea si masa platite si asigurate pt 6 saptamani din fondurile HRH regina Elizabeta 2, (desi asta era acum mai bine de 10 ani si poate s-o fi imbunatatit ceva intre timp), insa chiar asa de rau e in Anglia in general ? E vorba de vreme (clima) sau despre ce e vorba ? E si mai plictiseala decat in Elvetia sau in Germania, sau despre ce e vorba ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult Londra. Problema pana la speranta de viata e speranta la un trai, aici. Si cum nicio tara UE nu mai e demult macar o umba de El Dorado....

      Ștergere
  2. Sunt oameni şi oameni... Unii nu rezistă nici la mama acasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorba cuiva, in viata afli cat de puternic esti doar cand nu mai ai alta optiune decat cea de a fi puternic.
      Pentru mine Uk reprezinta o limita pe care mi-am depasit-o, pentru ca nu credeam ca pot. Nu m-am considerart niciodata atat de puternica, iar acum ma gandesc ca poate ca sunt.
      Cand vad ca se intorc ma gandesc cu teama, daca ma apuca si pe mine?

      Ștergere
  3. N-as spune ca pleaca înfrânti, poate lamuriti. Eu o sa plec lamurit în curând si foarte dezamagit. Când încep sa o duca mai greu oamenii care nu stiu ce-i aia trait greu devin rai, cel mai urât rau posibil!! Sunt nationalisti si xenofobi. Deci sunt momente în care îti vine sa, sa, sa...
    O românca talentata, cu studiile de canto în Franta, care-a ajuns în orasul meu a încercat sa se sinucuda. In biletel a scris "Franta m-a omorât"!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne cata dreptate ai! Unde nu ai dreptate e sa crezi ca acasa in Romania oamenii nu se schimba atunci cand incep sa o duca mai greu. Dar ce urati devin
      Iti spune un om care a trait asta pe pielea lui , in orasul meu drag, din Ro. Dupa ce am vazut asta, pot sa spun ca a contribuit la plecarea mea.
      De xenofobi, acasa am fost un minoritar in tara mea. Am pielea tabacita de acasa.
      Si cand toate astea ti se intampla in tara ta, in alta tara parca nu mai doare atat de tare. Privesc ca din afara cercului. Incerc sa merg mai departe fara sa ma mai plec asupra unor stari si fapte pe care nu le pot schimba.
      Si ca sa revin, zic ca pleaca infranti, infranti de idealul din capul lor. Inainte sa vina, iti cer sfatul. Cand le spui etapele, prioritatile, noile reguli si termene, mai ca nu iti spun in fata ca tu de fapt nu vrei sa ajunga si ei la placinta ta. Cu ghilimelele de rigoare.
      Apoi vin si vad, de aproape tot luciul s-a dus.
      Esti bucuros daca supravietuiesti. De construit, incet si greu. Sa stai in alta tara cu mentalitate de roman, nu prea merge. Musai sa schombi niste patternuri.

      Ștergere
  4. Eu ma gandesc daca m-am nascut pentru a rezista sau pentru a trai acolo. Poate ca asta e diferenta dintre tine si cei care se intorc infranti. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!
      Inca si eu sunt doar la capitolul rezistenta.
      Sigur acum, daca am fi fost doi, eram la trai bunicel.
      Dar singura, suport pt Silvia in Danemarca si cu Vladi cu mine, altfel se pune problema.
      Nu pot sa imi permit sa planific prea multe pentru mine.

      Ștergere
  5. Nu suna urat deloc, doar ca adevarul supara intotdeauna. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) cred ca mi se face frica cand cineva se intoarce, ma intreb daca voi rezista pana la capat.
      Si ma mai intreb cat va mai dura pana sa ma mai pot si eu relaxa.
      Adevarul e ca lucrurile merg tot mai impiedicat. Pana si acum 3 ani era ceva mai usor.
      Am cam luat ultimul tren.

      Ștergere
  6. :) felicitari! îmbratisari de la o românca ce s-a stabilit în Bavaria de 14 ani :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare unde am sa fiu peste 14 ani?

      Ștergere
    2. La serviciu. Sau de serviciu. Tot acolo unde erai si acum 15 ani chiar daca nu exact geografic, insa functional cred ca rezisti sa ramai in campul muncii inca 15 ani. De aia ai si fost importata, ca toata lumea stie ca britanicilor nu le place sa munceasca la fel de mult cum nu le place nici romanilor. Numai diversilor minoritari le place la serviciu si sa fie asa mereu de serviciu. Nu s-a lamurit inca daca e din vina lor, ca asa s-au nascut ei mai masochisti din fire, sau a
      altora, adica a mediului inconjurator.

      Ștergere
  7. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere