Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

marți, 10 martie 2015

Exista viata dupa moarte!

Dupa ce Vladi imi spune ca el a crezut, pe cand era mic mic, ca toti adultii sunt inteligenti, il treb si eu, de curiozitate, ce crede despre asta acum.
Raspunde in stilul lui Moromete, zambind, ca niciodata nu s-a inselat atat de tare.

Cat de tare ne inselam noi, adultii, cand credem/nu credem ca putem fi prieteni cu "fostii" dupa divort.
Zilele trecute, citeam la comentarii, la scrisoarea de adio a Cezarei Dafinescu pentru regretatul George Motoi.
Am observat doua categorii de comentarii, se poate sa fii prieten dupa divort si nu se poate.
Este prietenie relatia de dupa divort sau e altceva?
Un comentariu zicea ca trebuie sa fie absolut nebuna/absolut nebune cealalta/celelalte persoane care orbiteaza in jurul celor doi divortati, dupa separarea lor, cand accepta "prietenia" dintre cei doi.

Am divortat. In timpul divortului am fost acasa, bineinteles. Inainte de notar, ne-am dus impreuna la cumparaturi. La notar, a fost de ca si cum am rezolvat situatia unei facturi restante, scurt si simplu. Dupa semnarea actului cu privina, el m-a dus cu masina unde aveam nevoie dupa care a plecat la serviciu, inapoi. Nu am discutat nici inainte, nici dupa si nici de atunci absolut nicmic despre divortul nostru.

Nu vorbim nici mai des  nici mai rar decat inainte de divort. Daca merg in Romania, vine si ma asteapta la aeroport. Nu, nu e mai tandru. Nu, nu a incercat sa ne impacam. Nu, nu aduce vorba despre noi. Vorbim numai despre copiii nostri. Locuinta am decis sa o lasam copiilor, sa aiba si ei o casa unde sa revina in caz de dor...orice. Cand merg in Romania gatesc pentru toti, stam la aceeasi masa toti. Parca el e mai relaxat. Eu nu stiu cum sunt. Am regrete pentru ca nu a mers. Dar nici nu e drum de intors. Privirea mea este inainte.

Nu suntem prieteni, ca nu ne impartasim vietile si problemele. Dar, totodata, parca impartasim mai multe decat cand eram imreuna. Avem, asa, o detasare. Si nu mai cautam suport la celalat. Doar ne spunem unele cand intamplarea ne aduna la un loc.

Noi ce suntem?
Noi ce-am fost?

59 de comentarii:

  1. exista amicitie dupa divort!
    fiecare cuplu are particularitatile lui si nu exista retete
    bun simt trebuie sa fie in schimb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun simt si realism. Plus sa stii sa pierzi. Cand mi s-a zis ca e cazul sa divortam, am stat doua zile si m-am gandit. Am zis simplu, da. ca atunci si cand ne-am casatorit. Ex soacra imi zicea ca trebuia sa ma indarjesc. De parca asta aprindea/re-aprindea iubirea. Am pus o singura conditie, sa o facem in liniste. Probabil detasarea de acum vine din lipsa presiunii responsabilitatii noastre in relatie. Cateodata pare mai bine de cat inainte. Doar unul din copii imi zice ca nu e greu sa fii mai bun pentru o saptaana-doua. Imi spune, nu uita! pffffff relatiile astea care pana si cand se termina sunt confuze...:) Dupa un an jumatate nu-s mai clara.

      Ștergere
    2. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și vraja lui de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și dorea să divorțeze, dar când am dat peste Dr. Saguru e-mail pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +12098373537 El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și și el perfect în
      1 Vraja de IUBIRE
      2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
      3 FRUCLE PANTECULUI
      PROMOVARE 4 VRAJI
      5 PROTECȚIA VRAJILOR
      6 Vraja de afaceri
      7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
      8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

      Ștergere
  2. oh, noi am fost atât de nebuni incât ne-am mai acordat o sansa, doi ani dupa divort. Dupa 3 saptamâni traite din nou ca familie, ne-am despartit mai siguri ca niciodata ca divortul nu a fost o greseala!
    A fost prima iubire... un cunoscut spunea in legatura cu noi ca "Romeo si Julieta au fost nimic pe lânga astia doi!" ;) A fost marea iubire de la 18 ani... putea sa fie bine, dar s-a terminat rau, dupa 13 ani!
    Fetele sunt tot ce am mai scump pe Pamânt, apoi urmeaza parintii si actualul meu sot. Când credeam mai putin ca în viata mea va mai exista vreodata iubire adevarata, l-am cunoscut pe sotul meu si acum suntem toti fericiti... fetele sunt pe cale de a întemeia propriile familii, parintii sunt la casa lor... Suntem sanatosi, ce ne-am putea dori mai mult?
    :) Pe ex-sotul îl întâlnesc doar din 5 in 5 ani, la întrunirile organizate de liceu - el vine cu sotia lui, eu cu sotul meu si nu am absolut niciun regret.
    te pup draga mea. Nimic în viata nu este întâmplator!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Nu cred in cioarba reincalzita, mai ales dupa ce cativa ani m-am straduit sa o mentin macar calduta. Ma intreb adesea daca "nimic nu este intamplator" nu cumva este o alinare a constiintei in loc de coincidente.
      Oricum, pentru nou trebuie sa facem loc.
      Multumesc ;)

      Ștergere
  3. Citeam undeva că modul în care decurge un asemenea moment şi ce se întâmplă după ţine de civilizaţie.
    Nu am trecut printr-o asemenea experienţă, dar cred că doi oameni maturi şi cu scaun la cap pot vorbi unul cu altul şi se pot înţelege. Mai cred că după aşa ceva nu se răstoarnă lumea şi nici sfârşitul ei nu vine.
    Viaţa trebuie să meargă înainte, indiferent dacă mai rămâne sau nu o relaţie de prietenie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost convinsa ca divorturile sunt, fara exceptie, urate.
      Probabil, in cazul meu, a fost doar oficializarea unei despartiri care s-a petrecut in fapt si in suflete, cu mult timp inainte.

      Ștergere
  4. Vladi e o figura!:)
    Tu iti stii urma calea dreapta,iar eu nu pot/nu stiu sa dau sfaturi .
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Angi, Vladi e o figura!
      Eram cu el intr-o librarie si vad o carte despre managementul agresivitatii. Cum, adolescent fiind, lui ii mai sare tandara, imi zic sa ii bat saua sa priceapa calul. Se uita la carte, se uita la mine, si, zambind imi zice: e pentru tine? pentru ca eu nu am nevoie. :))) Te pup si eu! Doar Dumnezeu ne stie calea.

      Ștergere
  5. Cand spui "nu mai cautam suport la celalat" inseamna ca nu mai aveti asteptari unul de la celalalt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca eu ma agatam mai tare.
      Stiu din psihologie ca fara exceptie vina in relatii este de 50-50%. Doar pentru ca stiu asta nu am ramas cu impresia ca eu am fost buna si el nu. ;))

      Ștergere
    2. Ma gandesc daca asteptarile astea, care, in mod normal ar trebui sa lege partenerul de tine, nu cumva te leaga mai tare pe tine de partener. De fapt, asteptarile te leaga de principii, de un mod de viata, dar tot te leaga.
      Acum ati reusit sa le rupeti si asta poate fi un pas inainte.
      Nu stiu daca e corect ceea ce am spus. :)

      Ștergere
  6. Intelegerea depinde in primul rand de oameni, de inteligenta lor, de educatie... Niciun om nu seamana cu altul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu seamana. De aia se despart! :))
      Cred ca modul despartirii tine de inteligenta...emotionala ?!

      Ștergere
    2. Eu am citit ca atunci cand intervine sentimentul de dispret o relatie e ireparabila, daca e doar dezamagire sau suparare sau rivalitate, de gen ca eu sunt mai bun si tu esti mai rau, relatia inca nu e total ireversibil rupta, asa ca in caz ca totusi lumea se desparte, e posibil sa se desparta cu neclaritate din asta decisiva finala, si de aia unii, poate cei mai constiinciosi din fire, care nu suporta asa jumatatile de masura sau chestiile neclare, sa ramana oarecum agatati de aceasta problema la care nu a existat acest raspuns final, (pe cand cei mai nesimtiti si mai putini constiinciosi sa suporte mai bine si problemele nerezolvate si sa nu se mai simta chinuiti de obligatia de a le rezolva). Insa instalarea sentimentului de dispret nu e o chestie automata in toate relatiile de cuplu, ba chiar apare in destul de putine cupluri pe cale de destramare, nu intr-o majoritate a lor, asa ca eu pot sa-mi inchipui ca exista pe lume destul de multi oameni constiinciosi (pt ca exista multi pd lume, chiar mai multi decat aia mai nonsalanti, mai ales daca sunt si educati sa le placa scoala si sa faca lectii, sa puna intrebari la clasa, sa rezolve probleme, etc) intrebandu-se ani de zile dupa aia, oare putem sa mai avem o relatie de prietenie daca aia de munca si casatorie totusi nu se mai poate ? Din ce zici mai sus, eu nu stiu raspunsul la intrebare, insa se vede ca esti o persoana care a luat probabil note mai bune la scoala decat fostul partener, (plus maj fetelor de fapt iau oricum note mai bune decat baietii asa per total, in sist educativ modern, din cate am citit), deci in acest sens e adevarat ca esti mai buna decat el, deci impresia ta era corecta. Dar poate o fi si el bun la ceva, de ex o avea talent la dansat, sau la fotbal, sau la pictat si decupat, adica nu trebuie neaparat sa ne facem o impresie total proasta despre acel om, de ex eu mi-as face o impresie proasta numai daca se angajeaza in chestii delincvente, antisociale, de ex fura, sau asupreste pe cei mai slabi decat el, sau face trafic de droguri, etc, chestii din astea ilegale si chiar imorale, caz in care chiar e mai bine sa nu avem relatii cu el, (chiar si daca nu ajungem sa dezvoltam dispret fata de el unii din noi).

      Ștergere
  7. Eu as vrea sa stiu ce-o sa fiu si p'orma, daca mai încape vedem si ce-am fost si mai ales sunt acuma. Nu bagatelizez, scuza-ma, o sa-ti scriu si la obiect. Si ce-am spus e oarecum la obiect...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai eu ce zic? Nu stiu ce-am fost, ca nu m-am prins, stiu un pic din ce sunt acum , iar ce voi fi...nici atat. Nu vorbim aceeasi limba?

      Ștergere
  8. doi oameni nu ma pot prieteni dupa o despartire. ori nu s-au iubit. ori s-au iubi prea mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori tastatura ta e la fel de ieftina ca hainele si nu are unele litere. :))

      Ștergere
  9. Mi se pare o intrebare interesanta care ar trebui poate pusa pe masa in discutie la momentul negocierii contractului pre-nuptial alaturi de celelalte chestii care trebuie discutate inainte de casatorie, de ex contul de cheltuieli comune de cuplu, (eventual si de economii comune in caz ca partenerii sunt deosebit de constiinciosi), orarul de vacante in comun si orarul de sedinte de evaluare si planificare pe termen scurt trimestrial si mediu-lung cincinal, nr de copii planificati pt manufactura/adoptie, clauze speciale de derogare si anulare si intrerupere de contract care nu sunt inca mentionate in Codul Familiei din momentul respectiv, de ex alegerea unui partener surogat in caz ca unul e afectat de ceva care il face temporar incapabil sa participe la orarul de cine spala vasele, (incapabil mai mult timp decat ar rezista unul din parteneri in conditii comune, de exemplu eu, maxim 3 luni, ca dupa aia nu cred ca mai pot fi raspunzatorsi ar fi pacat sa se distruga o relatie de cuplu doar bazat pe acest defect personal, asa ca e bine sa se stie dinainte ce facem astfel incat sa nu luam decizii in mod precipitat asa la disperare, de ex eu sa incep sa colind cluburile in cautarea unui concubin caruia ii place sa spele vasele, adica ma tem ca as fi in stare daca nu gasesc alta solutie si/sau cine stie, banii pt eventuali servitori au trebuit sa fie cheltuiti pe asistenti medicali, adica nu se stie niciodata ce face stressul din om, mai ales daca partenerul devine incapacitat de boala...zau, nu stiu daca acest lucru e acoperit de Codurile de Familie prezente, desi cred ca fusese acoperit de niste coduri legale de familie religioase mai din vechime, dar nu stiu sigur, trebuie sa mai studiez, chestia cu spalatul vaselor e ceva care pe mine ma ingrozeste daca devine amestecata cu o relatie de cuplu la un moment dat, pt ca prevad deja multe momente tensionate, gelozii, chiar drame pasionale in jurul chiuvetei, mai ales daca vom fi saraci si masina de spalat vase in pana, valetii obraznici si suoer-pretentiosi la salariu, partenerul incapacitat si delirand de la febra...nici nu vreau sa ma gandesc...mai bine discutam la rece dinainte sa avem un plan B sau un plan de criza maritala)...deci am sa notez si aceasta intrebare despre daca sa ramanem prieteni dupa un eventual divort, si ce inseamna mai exact prieten, de ex daca poate include si un ajutor dezinteresat amical pt spalatul
    vaselor din cand in cand, sau doar schimb de informatii utile, de ex asa o barfa despre un VIP cunoscut anterior, sau daca o vacanta in Albania e mai misto decat in Croatia, etc. Zau, pot sa zic insa sincer ca daca vor exista copii, (desi probabilitatea asta e extraordinar de redusa eu nefiind totusi nabab si nu cred ca sunt sanse sa ma casatoresc cu un bilionar astfel incat sa-mi permit sa iau eu personal in consideratie vreun copil, din punctul meu mai ingust si sucit de vedere), zau cred sincer ca am sa votez o clauza pro-prietenie dupa un eventual divort, chiar si fara obligativitate de spalat vase, pt ca asa mi se pare moral.

    RăspundețiȘtergere
  10. Orice casnicie incepe cu sperante, dragoste si intelegere. Din pacate, oamenii se schimba pe pacurs si idealurile ce pana de curand erau commune, devin idealurile unui singur partener. Cand simti ca nu mai ai intelegere si drumurile tind sa se desparta, este bine sa lasi in urma trecutul cu frumusetile lui. De cele mai multe ori ceva stricat (si nu ma refer doar la casnicii, ci si la obiecte) este foarte greu de reparat sau chiar imposibil. Atunci inlocuim ce este vechi cu ceva nou. Chiar daca nu ne place, omul este facut sa se obisnuiasca si cu bine, dar mai ales cu rau.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea, după ce dr. Isikolo mi-a adus înapoi soțul care sa separat de mine pentru 3 luni bune. Am Leonarda Vedran după numele din Los Angeles. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc lui Dr. Isikolo pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de 3 luni și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun Dr. Isikolo care am contactat online. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 24-48 de ore, până când inima mea încă îl bate pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când Dr. Isikolo a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: isikolosolutionhome@gmail.com. apelați sau ce-ați apăsat pe Virus pe +2348133261196

    RăspundețiȘtergere
  12. Am multe de spus, dar nu am timp pentru că citisem despre toată lumea care ar fi putut să-mi scrie povestea. Foarte recunoscător să fii aici. Când soțul meu a plecat, am simțit că mor (aproape că plâng) când am condus săptămâna trecută și el îmi dă o pată pe spate și un „ahh” rapid. nu suntem prea fericiți de foarte mult timp, el a fost vrăjit de o fată pe care a cunoscut-o în timp ce se afla într-o călătorie de afaceri în Republica Dominicană și m-am tratat pe mine și pe fiica mea într-o manieră crudă, ne abandonează fără nicio sursă de finanțare, nu-l învinovățesc pentru că el nu a fost în mintea lui bună, mulțumesc doctorului Ajayi, care ajută la efectuarea unei vrăji pentru a-l readuce la noi, dacă treci prin timp greu pentru că nu mai înțelegi comportamentul soțului în căsătoria ta sau ai divorț și ai nevoie de fost soț sau soție înapoi sau treceți prin momente grele în relația dvs. și aveți nevoie de o soluție rapidă, puteți ajunge la Dr. Ajayi pe e-mailul său Drajayi1990@GMAIL.COM SAU WHATSAPP +2347084887094. VĂ PROMEDIȚI VOI ÎNVOIȚI AICI PENTRU ÎȚI MULȚUMIM

    RăspundețiȘtergere
  13. Locuiesc și lucrez în Marea Britanie. Viața mea s-a întors !!! După 2 ani de căsătorie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am simțit că am terminat totul, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat cu nimic, am fost emoțional în tot acest timp. Mulțumesc unui mare casator de vrăji numit Dr. Ilekhojie pe care l-am cunoscut online, care mi-a adus soțul înapoi la mine. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez pe internet, am dat peste câteva mărturii despre dr. Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că și-a readus iubitul Ex înapoi, alții au mărturisit că restabilește pântecele, vindecă cancerul și alte boli, mulțumesc! Ilekhojies contactează gethelp05@gmail.com sau sună la +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  14. Fostul meu iubit m-a părăsit în urmă cu 7 săptămâni, după ce am încercat TOTUL să-mi restabilesc relația și am fost dezamăgit. Nimeni nu a rezolvat, O săptămână mai târziu am văzut site-ul Dr. Ilekhojie și după ce l-am contactat pe Dr. Ilelhojie pentru ajutor, totul se schimbă automat, tristețea mea a devenit bucurie, zâmbetul mi-a fost peste tot, totul s-a întâmplat foarte repede și rezultatul a fost eficient. Dr. Ilekhojie este NUMAI războiul de vrăjitoare cu care am avut succes, prietenul meu m-a sunat și mi-a spus că vrea să ne întoarcem și să vrea, de asemenea, să ne căsătorim cu mine. s-a întors la mine rugându-mă să-l accept înapoi și acest lucru s-a întâmplat Datorită ajutorului Dr. Ilekhojie. Sunt atât de fericit încât mi-am revenit iubitul. Contactați acum Dr. Ilekhojie pentru o vrajă urgentă și rapidă de dragoste pentru a vă câștiga relația.

    Iată contactul său
    Sunați / WhatsApp: +2348147400259
    E-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Vreau doar ca întreaga lume să afle despre această cască de vrăjire pe care am întâlnit-o cu ceva timp în urmă, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soția mea m-a părăsit în urmă cu 3 ani, cu copiii mei am navigat pe net când am întâlnit mărturia acestui minunat bărbat online am decis să o încerc și soția mea este din nou la mine acum și suntem fericiți căsătoriți din nou pentru că este prea mult să scriu tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult sunt foarte fericit. și m-a asigurat că face multă vraja inclusiv

    Vraja dragostei
    Vraja de putere
    Vraja de succes
    Vraja bolii
    Vraja de sarcină
    Vraja de căsătorie
    Vraja de slujbă
    Vraja de protecție
    Câștigă instanța de judecată
    Vraja de noroc etc.

      aveți nevoie de ajutorul său, MARE Dr. Ilekhojie contactați-l pe această adresă de e-mail (gethelp05@gmail.com) sau adăugați-l pe whatapp +2348147400259 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi veșnic recunoscător. Mulțumiri.

    RăspundețiȘtergere
  16. Soția mea m-a părăsit și a plecat în vacanță cu fostul ei iubit și în ultimele 4 luni nu am mai auzit-o și nu am văzut-o. Nu am știut niciodată că voi experimenta o astfel de ruptură de inimă de la soția mea după 12 ani de căsătorie cu 3 copii. Șeful meu de la serviciu a observat că nu mă mai puteam concentra la stația de lucru așa cum obișnuisem înainte. Mi-a oferit o discuție pentru a discuta cu el și i-am spus prin ce trec. După ce i-am explicat șefului meu, el i-a replicat lui Lord Zakuza care este o casă de vrăji. M-am conectat la Lordul Zakuza pe linia sa de WhatsApp la +1 740-573-9483, după ce am vorbit cu șeful meu și mi-a spus că situația mea se va rezolva în 24 de ore cu vraja sa puternică. I-am urmat toate instrucțiunile și am crezut și am avut credință în el. El mi-a pregătit o vraja de dragoste care s-a retras pe soția mea în decurs de 24 de ore și acum, amândoi am trăit bine mai mult decât ne obișnuiam. Nu știu dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, dar aici este linia WhatsApp Lord Zakuza +1 740-573-9483 și adresa de e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o partajare a mărturiei pe Instagram de ANGELA DAVIS. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în 3 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile pe care le promite și soțul meu se întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun și tuturor celor de aici că voi rămâne mereu recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, să-l contacteze prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o partajare a mărturiei pe Instagram de ANGELA DAVIS. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în 3 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile pe care le promite și soțul meu se întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun și tuturor celor de aici că voi rămâne mereu recunoscător acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna, am făcut o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, să-l contacteze prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți să-l aplicați pe +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  19. Vreau să mulțumesc DR.WEALTHY pentru că aduce bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea. Mi-am pierdut logodnica și am avut nevoie de ajutor până când am găsit DR.WEALTHY un caster de vrăjitoare de sex masculin și mi-a dat asigurări că îmi voi primi logodnicul în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, atât de șocant, a fost logodnica mea care nu m-a sunat de mult și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-și dedice tot restul vieții cu mine. DR.WEALTHY a eliberat-o pentru a ști cât de mult am iubit-o și am vrut-o ...... acum eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră .. Toate mulțumesc pentru DR.WEALTHY pentru munca excesivă pe care El a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa ei de e-mail în orice situație în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. E-mail: wealthylovespell@gmail.com Whatsapp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  20. Vreau să mulțumesc DR.WEALTHY pentru că aduce bucurie și fericire în relația mea și cu familia mea. Mi-am pierdut logodnica și am avut nevoie de ajutor până când am găsit DR.WEALTHY un caster de vrăjitoare de sex masculin și mi-a dat asigurări că îmi voi primi logodnicul în două zile după ce vraja a fost aruncată. două zile mai târziu, mi-a sunat telefonul și, atât de șocant, a fost logodnica mea care nu m-a sunat de mult și mi-a cerut scuze pentru ruperea inimii și mi-a spus că este gata să-și dedice tot restul vieții cu mine. DR.WEALTHY a eliberat-o pentru a ști cât de mult am iubit-o și am vrut-o ...... acum eu și logodnica mea trăim o viață fericită, iar iubirea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte de despărțirea noastră .. Toate mulțumesc pentru DR.WEALTHY pentru munca excesivă pe care El a făcut-o pentru mine. Mai jos este adresa ei de e-mail în orice situație în care suferiți de o pauză cardiacă și vă asigur că așa cum a făcut-o pe a mea pentru mine, cu siguranță vă va ajuta și voi. E-mail: wealthylovespell@gmail.com Whatsapp +2348105150446

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma numesc Kristen Van Weyenberg. Soțul meu m-a lăsat pe mine când aveam 6 luni însărcinată cu fiica noastră în 2016 și s-a mutat cu amanta lui de atunci, nici măcar nu are grijă de noi amândoi. A trebuit să fac 3 schimburi în fiecare zi pentru a-mi plăti facturile și pentru a avea grijă și de fiica mea. Luna trecută am întâlnit un articol online care spunea cum Lordul Zakuza a fost atât de util pentru mulți oameni din restaurarea vieții lor de dragoste distruse. L-am contactat și mi-a spus că îmi va restabili căsătoria în 48 de ore cu puterile sale magice și am crezut în cuvintele sale că soțul meu se va întoarce și „va umbla”, în 48 de ore după ce am contactat Lordul Zakuza, soțul meu a revenit implorând spunând că nu știe ce a venit peste el, că-i pare rău și mi-a promis că nu o să renunțe niciodată eu și fiicei mele din nou, sunt atât de recunoscător pentru el pentru restabilirea căsătoriei mele. WhatsApp acest număr +1 (740) 573-9483 sau trimiteți-l prin e-mail pe (doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com) pentru mai multe întrebări dacă aveți nevoie de ajutorul lui.

    RăspundețiȘtergere
  22. Vă rugăm să citiți cum mă simțeam uneori
    Am citit toate comentariile din 2015. și oarecum ușor de ușurat când nimeni din jur nu mai experimentează ceva de genul acesta, uneori se pare că vei experimenta unul complet în toată lumea, dar iată experiențele umane reale și reale îți dai seama că toate emoțiile, lacrimile, durerea și așa mai departe. - proces normal după separare, chiar dacă durează mult timp. Este foarte greu să te înțelegi când te lasă fără niciun motiv serios, chiar și despărțirea însăși s-a încheiat printr-un simplu sărut pe buze, așa că nu mă pot opri nici măcar să mă gândesc la el după 4 luni, nu mă mai gândesc de ce avea nevoie . Până acum mă trezesc și mă culc gândindu-mă doar la ea, desigur, sunt zile în care simt că mă recuperez și sunt puternic să dau drumul tuturor gândurilor, dar vine a doua zi și totul se termină din nou nu pot să nu o urmăresc în spațiul social și acolo o văd mereu călătorind după iv. țară, având o petrecere bună cu prietenii etc., apoi m-am dat cu gândul că poate să mă lase să mă bucur și să mă bucur de viață, iar eu sunt blocat și nu înaintez dacă acționez asupra a ceva, chiar nu dau Pentru a experimenta acest moment pe deplin, gândurile mele se mută în altă parte. Mă bucur sincer că se descurcă bine, nu-i doresc nimic rău și nu mi-aș dori niciodată nimic, dar „butonul de auto-milă” apare încă, încă trăiesc în speranța că într-o zi va scrie eu și întreabă după mine, cum fac, dar asemenea speranțe par goale. , deoarece nu comunicăm complet după separare. Cineva vrea să vorbească, să împărtășească gânduri sau chiar să le schimbe, dar prietenii care nu au experimentat ceva de genul acesta nu vor să-și încarce constant membrii familiei.
    în cele din urmă, prietena mea s-a întors mai târziu la mine și mă iubește mai mult chiar mai bine decât înainte, dar este doar un om spiritual care mă ajută și, dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să îl contactezi pe Dr.Pellar și să-l contactezi prin acest e-mail,
    drpellar@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Dr.Sango CARE M-A AJUTAT SA-mi SALVEZI RELATIA.
    Vreau să depun mărturie despre o mare și puternică vrăjitorie soția mea a lăsat-o pe mine și copii timp de 2 ani când am sunat-o, ne-a lăsat pentru o altă femeie și când am sunat-o mi-a spus că vrea un divorț, am fost atât de trist că am plâns. toată noaptea am căutat atât de singur online când am găsit un vrăjitor numit Dr.Sango, care a ajutat o mulțime de oameni să se ocupe de problemele lor, așa că l-am contactat despre problemele lui, mi-a spus că va dura 24 de ore și soția mea ar reveni la mine. Am făcut tot ce mi-a spus să fac. A doua zi soția mea s-a întors în genunchi și a rugat să anuleze divorțul de care ne bucurăm acum împreună. dacă aveți nevoie de asistență, puteți contacta omul vrăjitor care mă ajută prin e-mail-ul lui spellspecialistcaster937@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt copleșit de bucurie, mulțumită dr. Ilekhojie. Soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie câțiva ani în urmă și am fost foarte devastat pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și un job care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. Ilekhojie și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și el m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu s-a întors a doua zi după vraja implorându-mă să-l iert și mi-a promis că nu va pleca niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni acum si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr. Ilekhojie pentru ca sigur poate rezolva orice probleme. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor. E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    RăspundețiȘtergere
  25. BONJOUR
    le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint le capot des Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre du capot mais j'ai été arnaqué plusieurs fois, avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me demande beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le quartier mais à ma grande surprise il n'a demandé à acheter que les articles que j'ai fabriqués et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 millions de dollars sur mon compte personnel et je suis également connu dans le monde entier pour les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi la le pouvoir de faire ce que je veux ... je sais que beaucoup de gens peuvent être sur mon chemin et demander de l'aide ici est leur
    email officiel: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    WhatsApp +3197005032123
    www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati
    Méfiez-vous des escrocs et vous devez être âgé de plus de 18 ans.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acesta este Natali Oskar și sunt aici pentru a le spune tuturor despre DR ISIKOLO. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați-l pe DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji de dragoste pentru relația dvs. sau problema căsătoriei care urmează să fie rezolvată astăzi prin intermediul lui WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bună ziua tuturor, vreau să anunț întreaga lume cum DR WALE mi-a restabilit relația ruptă cu EX. Suntem împreună de patru ani și mi-a spus că nu mă iubește ca pe vremuri. Lucrurile nu au mai fost bune de vreo patru luni și el a încheiat asta acum aproximativ o lună. Eram nenorocit și pur și simplu nu mai vreau să merg mai departe. I-am trimis un text imediat după aceea, dar nici măcar nu mi-a răspuns. Într-o zi, căutam o modalitate de a-l readuce pe internet când am văzut o postare a unei doamne care mărturisea despre modul în care un jucător de vrăji de dragoste numit DR WALE a ajutat-o ​​să-și revină Ex I-am trimis un mesaj și i-am explicat situația, iar el m-a instruit să fac ceva ce am făcut și săptămâni mai târziu, iubitul meu s-a întors în genunchi și mi-a cerut iertare, iar eu îl iert și relația noastră a revenit la normal, dacă Ex-ul tău s-a despărțit cu dvs. sau aveți orice problemă, atunci problema dvs. a ajuns la sfârșit, deoarece DR WALE poate rezolva toate problemele de căsătorie și relație. Dacă aveți nevoie de urgența lui, îl puteți adăuga pe WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Mă bucur atât de mult că am întâlnit un om ca DR WALE atât de minunat. Am avut o perioadă oribilă în căsătoria mea, am crezut că viața mea s-a terminat pentru că nimic nu mai merge bine în viața mea, căsătoria mea nu este stabilă, de asemenea lucrurile nu merg bine la locul meu de muncă. soțul meu mă chinuia viața, ducea tot felul de femei care le duceau în casa noastră matrimonială, eram confuz cu viața mea, simt că îmi iau viața singură. dar toate lucrurile se schimbă definitiv când l-am cunoscut pe Dr. WALE, i-am spus despre comportamentul soțului meu și despre cum mă trata el. Dr. WALE mi-a cerut să nu mai plâng că totul va fi bine. DR WALE mi-a spus lucruri pe care trebuie să le fac și le-am făcut în consecință, mi-a cerut să le fac. Am plătit pentru toate articolele necesare pentru a vindeca farmecul care îl face pe soțul meu să se comporte greșit față de mine. după ce am plătit pentru aceste articole, DR WALE a făcut o treabă de prefect pentru mine. În timp ce citești asta acum, soțul meu se comportă bine și eu și copiii de acasă. Toate datorită DR WALE. puteți ajunge la DR WALE pe WhatsApp / Viber: +2347054019402 SAU drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Vă mulțumesc foarte mult DOCTOR ISIKOLO pentru că l-ați făcut pe fostul meu iubit să revină la mine. Scriu această minunată mărturie cu privire la acest om. Mi-a îndeplinit toate dorințele. Iubitul meu și cu mine ne-am întâlnit mai mult de 3 ani și, deși am avut atâtea certuri, dar nu ne-am gândit niciodată la o despărțire. Într-o zi, m-a sunat la telefon spunându-mi cum este obosit de relație și nu poate vedea nicăieri spre care ne îndreptăm. Au trecut luni și iubitul meu nu m-a mai contactat și nu am mai auzit de el și telefonul său mobil a fost deconectat. Știam că trebuie să caut ajutor din cauza atâtor dragoste pe care o am pentru el. Am contactat acest mare jucător de vrăji pentru că nu am mai contactat niciodată pe nimeni și vă spun că după 2 zile de contact, fostul meu iubit m-a sunat și mi-a cerut să mă vadă și a doua zi dimineață și suntem fericiți împreună cu ajutorul acestui mare vrăjitor numit DOCTOR ISIKOLO. Am promis să vă manifest lucrările tuturor și vă rugăm să contactați acest om pentru a vă ajuta la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp lui la el la: +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale autentice. Sunt Zara Matteo pe nume. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR ISIKOLO îi ajută pe ceilalți, am decis să îl contactez. ca să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile așa cum mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci mi-a sunat fostul. Domnule Suntem mai mulțumiți acum ca oricând. Totul arată perfect și atât de natural! Mulțumesc mult domnule pentru vrăjile tale autentice și incontestabile de reuniune. aici din nou E-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Îl poți și WhatsApp pe +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acesta este site-ul pe care l-am citit despre DR ISIKOLO și l-am contactat pentru a mă ajuta să-l iau pe fostul meu iubit să se căsătorească cu mine în această lună și m-am întors aici pentru a posta despre el. ma numesc Kristina Anton. DR ISIKOLO vă va ajuta să vă rezolvați problema indiferent prin ce treceți. Postarea despre un jucător de vrăji este foarte ciudat pentru mine, deoarece nu am crezut niciodată că voi putea spune că am fost ajutat de un jucător de vrăji în readucerea la mine a fostului meu iubit după 3 ani fără contact. Am citit despre vraja lui voodoo de pe alte site-uri web și l-am contactat ca să mă ajute și în mai puțin de 48 de ore fostul meu iubit m-a sunat și m-am bucurat că vrea să se întoarcă la mine. Ne-am întâlnit vineri și el mi-a propus. A fost cel mai frumos inel. Vă rog pe toată lumea de aici, contactați medicul pentru a vă rezolva problema și pentru a vă face fericiți cu relația dvs. care vă face rău. Iubirea este cel mai bun sentiment trăit vreodată. Trimiteți-l prin e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  32. VRAJELE DE IUBIRE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN PERFECȚIE ȘI RĂMÂNESC PERMANENT PENTRU TOT.
    Împărtășesc această mărturie partenerilor care suferă în relațiile lor, deoarece există o soluție durabilă. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 2 ani. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima. Eram rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut o cercetare pe internet și am dat peste un site unde am văzut că DR ISIKOLO, un jucător de vrăji, poate ajuta la întoarcerea iubitorilor. L-am contactat și mi-a făcut o rugăciune specială și vrăji. Spre surpriza mea, după 2 zile, soțul meu s-a întors acasă. Așa ne-am reunit din nou și a fost multă dragoste, bucurie și pace în familie. Puteți, de asemenea, să îl contactați pe DR ISIKOLO, un puternic jucător de vrajă pentru soluții pe contactul său isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-l WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  33. Voi fi pentru totdeauna îndatorat marelui DOCTOR ISIKOLO pentru repararea căsătoriei mele rupte. După ce soțul meu m-a părăsit pentru amanta lui timp de 3 luni. Nu am crezut niciodată în vrăji până când prietenul meu nu mi-a făcut cunoștință cu el. La început, am fost sceptic în privința lui, pentru că am auzit multe despre falsele vrăjitoare, dar mi-am lăsat îndoielile în spate, pentru că eram disperat să-l recuperez pe soțul meu și am făcut în conformitate cu ceea ce mi-a spus să fac. Acum soțul meu s-a întors la doar 48 de ore de la contactarea lui și dragostea și fericirea au fost restabilite. Trăiesc din nou fericit cu soțul meu după 6 luni de divorț și nu mă voi odihni până nu va fi cunoscut în toată lumea. De asemenea, este specializat în vrăji de protecție, vrăji de loterie, vrăji de înălțime E.T.C. Conectați-vă acum la DOCTOR ISIKOLO, prin e-mailul său: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  34. Bună ziua tuturor, acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată și trebuie să împărtășesc această mărturie minunată. Vreau doar să spun mulțumiri lui DR ISIKOLO pentru că mi-a luat timp să mă ajute să arunc vraja care o readuce pe fostul meu iubit care a pierdut brusc interesul pentru mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și mai fericiți decât niciodată. Am fost cu adevărat uimit și șocat când a făcut treaba pentru mine și în 48 de ore după aceea, Kris s-a întors la mine acasă și a început să implore iertare și să-l accept înapoi .. Sunt într-adevăr lipsit de cuvinte și nu știu cât să-ți transmit aprecierea mea DR ISIKOLO ești un Dumnezeu trimis pentru a restabili relația ruptă. Îi place profund să-i ajute pe oameni să-și îndeplinească dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-i readucă pe foștii lor iubiți, să oprească relațiile abuzive, să găsească succes, să atragă fericirea, să găsească sufletele pereche și multe altele. Contactați-l astăzi și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vraji de dragoste. Oferă cele mai bune rezultate în aruncarea vraji. Trimiteți un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți să-l WhatsApp și la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de aproximativ opt ani. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. acum cinci luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de aproximativ trei-șase zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR WALE poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așadar, am simțit că ar trebui să-l contactez după ce l-am contactat, i-am spus problemele cu care mă confruntam în căsătoria mea, mi-a spus că va face o vraja pentru mine. ceea ce a făcut bine pentru mine. În câteva săptămâni mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Toate mulțumiri lui DR WALE. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrajă care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Am făcut o promisiune de a-mi spune mărturia pe tot globul odată ce bărbatul meu s-a întors la mine și soțul meu a venit exact așa cum mi-a spus DR ISIKOLO când m-a ajutat. Am făcut alegerea corectă de a fi contactat DR ISIKOLO marele jucător de vrăji care este capabil să vă ajute să vă rezolvați problemele. Omul meu m-a lăsat să sufăr și nu am crezut niciodată că va reveni la mine, dar când l-am contactat pe DR ISIKOLO m-a asigurat că omul meu va veni din nou. M-am conformat procedurii și, fără ezitare, a făcut munca care a redat dragostea și fericirea pe care am împărtășit-o. Soțul meu a fugit înapoi la mine în 48 de ore cerșind iertare și am confirmat că puterile sale sunt atât de autentice. Am fost atât de surprinsă încât vraja a funcționat exact așa cum mi-a spus el. Acest lucru este atât de uimitor și vreau să crezi pentru că DR ISIKOLO este atât de real și te îndemn să-l contactezi acum prin e-mailul său, astfel încât să te poată ajuta și în felul în care m-a ajutat. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com De asemenea, îl puteți WhatsApp/Viber la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest jucător special de vrăji numit DR ISIKOLO. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a lăsat la 3 luni de la ceremonia noastră de nuntă și viața mea a fost pe dos. A fost alături de mine timp de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. când l-am sunat, el nu mi-a preluat niciodată apelurile și nu vrea să mă vadă în jurul lui. Deci, când i-am spus omului ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac niște consultații și m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste soțul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit. Mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vrajă pentru al aduce înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat și în 2 zile, Soțul meu m-a sunat el însuși și a venit la mine cerându-și scuze. Nu pot să cred că se poate întoarce vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită. Postez acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om, îl puteți contacta prin acest WhatsApp: +2348133261196 sau prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Ajută-mă să-l sărbătoresc pe doctorul Isikolo pentru ajutorul său deosebit. Sunt unul dintre acei oameni care au spus că nu voi apela niciodată la un psihic, la un mag sau la orice altceva care să mă ajute cu problemele mele - cel mai puțin din toate problemele mele de dragoste, dar am ajuns la punctul în care știam că am nevoie de câteva îndrumări și sunt atât de bucuros că l-am găsit pe acest om numit DR ISIKOLO. Când aproape l-am pierdut pe David într-una dintre luptele noastre stupide și certurile noastre constante (s-a despărțit de mine), am crezut că am pierdut totul. Plâng toată ziua și cred că nu se va mai întoarce la mine. Am citit atât de multe mărturii despre vrăjirea de dragoste a Dr. Isikolo, despre cum a ajutat-o ​​să-l readucă pe fostul iubit înapoi. I-am trimis rapid un e-mail. și, de asemenea, să-l întorc pe soțul meu cu vraja lui de dragoste. Și când eram cel mai disperat, el nu a profitat de mine pentru că este sincer. Ați prestat un serviciu foarte bun pentru o persoană care are o adevărată nevoie. Nu știu cum ați făcut-o sau cum funcționează această vrajă de dragoste, dar tot ce știu este că FUNCȚIONEAZĂ și omul meu s-a întors la mine în 48 de ore așa cum mi-a promis !! Eu și soțul meu Davis suntem fericiți din nou împreună și voi fi întotdeauna recunoscător doctorului Isikolo. e-mail pentru orice fel de ajutor este foarte capabil și de încredere pentru ajutor: isikolosolutionhome@gmail.com sau puteți, de asemenea, să-l WhatsApp/SIGNAL la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  39. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu și soțul MEU ne-am despărțit recent. Suntem căsătoriți de șase ani și a fost o relație abuzivă în toate felurile. Vreau să-mi dau seama și să-mi rezolv propriile probleme, astfel încât să pot fi o mamă și o soție grozave, dar simt că este o pierdere de timp să încerc să-mi rezolv căsnicia pentru că s-a stricat și sunt epuizată din punct de vedere emoțional și vreau doar să o fac. concentrează-te pe copiii mei. Și simt că este nedrept pentru mine să încerc să repar ceva în care sunt singurul care depune eforturi. Sunt așa confuz. Acestea au fost deciziile mele până când am dat peste un articol într-un blog despre cum Ultimate Spell a lui DR WALE, care a ajutat mulți oameni să restabilească căsătoriile/relațiile rupte. L-am contactat repede și mi-a spus ce ar trebui să fac, ceea ce am făcut imediat. În câteva săptămâni, soțul meu s-a întors și cea mai mare parte este că soțul meu s-a schimbat complet, nu mă mai abuzează sau insultă. Astăzi, a devenit un soț iubitor și grijuliu. puteți contacta DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Soțul meu m-a părăsit pentru o femeie mai tânără și am fost devastată. Parcă l-ar fi avut sub o vrajă malefică, Collin s-a întors împotriva mea peste noapte fără niciun avertisment. S-a întâmplat anul acesta, eram disperat să se întoarcă pentru că ne-am construit o viață împreună și avea să le rupă inimile copiilor. Am folosit fiecare site de vrăji pe care l-am putut găsi fără niciun rezultat. Apoi am văzut o mărturie specială despre Dr. Ilekhojie și chiar mi-a dat speranță pentru că era similar cu cazul meu. L-am contactat și mi-a explicat totul despre ce ar trebui să fac. A început să lucreze cu mine în iulie și, ca urmare a întregii sale lucrări minunate, Collin s-a întors acasă, ceea ce este un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit și privilegiat că l-am cunoscut pe Dr. Ilekhojie. Mulțumesc! Vă rugăm să contactați Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsătorie și fiți siguri că veți primi ajutor WhatsApp pe +2348147400259 sau trimiteți-i un mesaj prin e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  42. SERVICII PRESTATATE DE DR. WALE
    (1) Dacă îți dorești fostul înapoi.
    (2) Pentru a vindeca HIV/SIDA sau boli asociate
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Vrei ca femeile/bărbații să alerge după tine.
    (5) Dacă vrei un copil.
    (6) Sunteți antreprenor și doriți să câștigați un contract
    (7) Vrei să-ți lege soțul/soția să fie
    al tău pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor spiritual.
    (9) Ați fost înșelat și doriți să recuperați banii pierduti.
    (10) Opriți divorțul
    (11) Ritualul de invocare a banilor
    (12) Pentru a verifica dacă iubitul tău online este real
    (13) Pentru a verifica dacă împrumutul dvs. online este real
    (14) A fi foarte strălucitor
    (15) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă bun
    (16) Dacă ești bătrân și vrei să arăți tânăr
    (17) Dacă vrei să fii liber de amenințările cu moartea
    Si multe altele..
    Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Când l-am gasit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperata sa-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a parasit pentru o alta femeie. S-a întâmplat atât de repede ?i nu am avut niciun cuvânt de spus în aceasta situa?ie. M-a parasit dupa 3 ani fara nicio explica?ie. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul sau ?i El mi-a spus ce trebuie sa fac înainte sa ma poata ajuta ?i am facut ce mi-a spus, dupa ce i-am oferit ceea ce ?i-a dorit, a facut o vraja de dragoste pentru a ne ajuta sa ne întoarcem împreuna. La scurt timp dupa ce ?i-a facut vraja, iubitul meu a început sa-mi trimita din nou mesaje ?i s-a sim?it îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus ca am fost cea mai importanta persoana din via?a lui ?i ?tie asta acum. Ne-am mutat împreuna ?i el a fost mai deschis fa?a de mine decât înainte ?i a început sa petreaca mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel ?i mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com 1) Vraji de dragoste 2) Vraji de dragoste pierduta 3) Vraji de divor? 4) Vraji de casatorie 5) Vraja de legare. 6) Vraji de despar?ire 7) Alunga?i un Iubit trecut 8.) Vrei sa fii promovat în biroul tau/ Vraja de loterie 9) vrei sa-?i mul?ume?ti iubitul Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Sunt foarte fericit să împărtășesc această mărturie uimitoare, am fost rănită și am fost frântă când soțul meu m-a lăsat cu copilul nostru, am fost confuză și nu știam ce să fac, l-am iubit atât de mult, am încercat tot ce am putut să aduc el înapoi, dar tot efortul meu a fost în zadar, într-o zi credincioasă i-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a povestit despre un mare vrăjitor de dragoste numit DR WALE, care a lăsat-o și gravidă când căuta un copil, după ce ea mi-a spus că și eu am intrat online, vezi toate veștile bune despre DR WALE, l-am contactat pe DR WALE prin informațiile de contact pe care mi le-a dat prietenul meu, după câteva ore vrăjitorul mi-a răspuns și mi-a spus să rămân și mi-a dat câteva instrucțiuni despre ce să fac și am făcut exact cum mi s-a spus, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu, care nu m-a sunat de trei ani, m-a sunat și a început să-și ceară scuze pentru toate greșelile pe care mi le-a făcut și m-a rugat că vrea să se întoarcă. acasă cu mine și cu copiii, acum m-a iubit mai mult decât oricând înainte, respectabilii mei spectatori frați si surorile daca treci prin orice fel de problema contactati DR WALE iti dau garantie 100% ca el va rezolva problemele. contactați-l VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. După ce am fost în relație cu fostul meu ani de zile, S-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o am pentru el, l-am implorat cu totul, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. Am fost la o prietenă și i-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să-l contactez pe Dr. Wale, care a ajutat-o în timpul ei. Așa am făcut WhatsApp pe +2347054019402 Dr Wale, vrăjitorul, i-am explicat totul și i-am spus că mintea mea este deranjată din când în când. și mi-a spus că nu este nicio problemă, că totul va fi bine înainte de patru zile, mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în câteva zile, a făcut vraja și mi-a spus să urmez instrucțiunile pe care mi le-a dat și mie, așa că am făcut-o. și a urmat toate instrucțiunile pe care mi le-a dat. În mod surprinzător, în a doua zi, era în jurul serii. M-a sunat fostul meu, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am promis că oricui cunosc care are o problemă de relație, aș fi de ajutor acestei persoane, trimițându-l la singurul vrăjitor real și puternic care m-a ajutat cu propria mea problemă. WhatsApp/Viber lui: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    dacă ai nevoie de ajutorul lui în relația ta sau în orice alt Caz.
    1) Vrăji de dragoste
    2) Vrăji de dragoste pierdută
    3) Opriți vrăjile de divorț
    4) Vrăji de căsătorie
    5) Vraja de sarcină
    6) Vrăji de despărțire
    7) Vraja morții
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    9) vrei să-ți mulțumești iubitul
    10) Loteria

    RăspundețiȘtergere
  46. DR WALE, CEL MAI BUN OM, ADUCE TOATA FERICIREA ÎNAPOI LA TI ÎNCREDEREA LUI ESTE 100%. CONTACTAȚI WHATSAPP: +2347054019402
    În viața noastră cu toții avem nevoie de o persoană specială care să ne facă să rămânem fericiți, de multe ori lucrurile nu merg conform planurilor, poate pentru că în mintea noastră ceva serios deranjează și mănâncă în interiorul nostru. Sunt aici să apreciez munca bună a lui DR WALE, care mi-a luat tristețea și tristețea și le-a restabilit cu mai multă fericire. DR WALE este un om de cuvinte și promisiuni. Dacă ai ceva ce vrei să facă pentru tine, motivul pentru care spun asta este că DR WALE a fost bărbatul care a ajutat la restabilirea relației mele și a căsătoriei cu sora mea. îl poți contacta pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere