Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

marți, 28 septembrie 2010

Ei, lasă....

Încep să am impresia că trăiesc pe viu "video-clipa" lui MJ, Thriller....
Tot felul de zombie mi se arată in jur, iar eu alerg în speranţa că nu mă vor atinge... nimeni nu mă trezeşte din coşmar.

Până acum am crezut că "dacă dragoste nu e...nu-i bai!"şi mă simţeam confortabil să-mi ştiu jumătatea alergând bezmetic prin lume...că mai e o speranţă.
Am 40 de ani şi mereu spun că numai trenul nu a trecut peste mine...ei bine, trăim în lumea surprizelor şi nu! nu este vorba de "Alice in Wonderland"...Pielea mi-e prea mică, gândul prea departe, mâinile uscate de încercări, am răni de la atâtea "căderi libere". Mi-am făcut dicton din "ce nu te omoară te întăreşte".
Dacă balanţa s-a mai dezechilibrat uneori, susţin cu încredere că am redresat-o de fiecare data fără pagube semnificative.
Cu toate astea mă încăpăţânez cu voinţă de fier să rămân optimistă, pozitivă. Aplic tot felul de tehnici , tehnica cu "relax", tehnica oglinzii...şi vai! ce iubire s-a născut în mine.
Constat că sunt persoane care trăiesc experienţe similare, raportând la multele evenimente din zilele trecute. Cum nu sunt nici în apropierea mea realizez că ceva rău totuşi se întâmplă cu oamenii.
Un aer ciudat trece printre noi de ceva vreme şi ne strică creierul, ne strica pielea şi carnea de pe noi. Toţi devin flămânzi de carne vie.
Tehnica oglinzii este valabila numai pentru mine...am început s-o port mereu la mine...
Scot oglinda tot mai des şi am o încrâncenare când privesc în ea, dar am puterea să spun" Îmi place totul la mine. Sunt frumoasă!"
(...părul nu mi-l smulg, îmi cade şi singur ...sunt o cheală frumoasă!...frumoasă!...frumoasă!...)


...pentru "dicstracţia" mea.




4 comentarii:

  1. Noi nu te stim dar ne putem inchipui ca esti frumoasa.
    Tehnica oglinzii suna bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca dragoste nu e...nimic nu e! (gheorghe gheorghiu)
    Eu ma gandesc ca nu avem ce face...canibalismul :)) asta care ne paste si deja il mirosim si ne simte are jocul lui, iar noi ca sa ajungem la frumos, cat trebuie sa suspinam??? sau sa tacem?...
    nu stiu, dar stiu ca daca ti-ai luat oglinda aproape si-ti spune ca esti frumoasa si ca mai sunt si altii care vad ce vezi tu, e de bine, de foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. earthwalker,
    mi-e frica sa nu ma pierd si sa puna mana pe mine zombie aia...si sa ma faca de-a lor :)
    Pentru ca adevarul este ca stiu cum sunt...e o frumusete "muncita", as prefera sa nu fie afectata.

    Kitty,
    Pentru "Daca dragoste nu e...nu-i nimic" (adica nu-i bai) am fost inspirata de Marin Preda, parafrazandu-i "Daca dragoste nu e,nimic nu e";Gheorghe Gheorghiu ma gandesc ca a fost inspirat sa cante asta...si bine a facut ca intr-adevar, asa e. Fara iubire nu functionam corect...iar lumea de azi e tot mai dura, greu sa te mentii.Greu tare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca daca ai "muncit" pentru ceea ce esti si ai in suflet iubirea:) nu te mai insfaca nici un zombie;)

    RăspundețiȘtergere