Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

vineri, 11 ianuarie 2013

Sunt slabă de înger (?)

Dumnezeu mă lasă singură ori de căte ori mă îndoiesc de mine.  Apoi îmi trimite în ajutor un prieten.
De obicei un străin (de mine), până în acel moment.
Mulțumesc!


19 comentarii:

  1. Eu nu asa te percep.
    Eu te simt puternica,dar prietenii sunt buni de pusi pe "rana".
    Seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multi ani m-am simtit coplesita, mai ales acasa in Ro...aici stiu ca sunt singura si trebuie sa ma descurc, nu mi se pare atat de greu, ca acasa in Ro...ma refer la stare.
      insa ma pocneste plansul mult mai usor...poate ca ma inmoi odata cu varsta, devin tare ca fularul in masina de spalat.

      Ștergere
  2. Să nu te mai îndoiești în tine însuți NICIODATĂ !!!
    Nu ești slabă de înder deloc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, mereu mi se pare ca „mai trebuie” , ca nu ating suficienta...iar alteori ma clatin. Ideea e ca ma repliez rapid, dar acele momente de cadere...ma ”inerveaza”.

      Ștergere
  3. Of, si eu tocmai iar m-am pozititionat agnostic dupa ce ma tinusem tare credincios aproape 3 ani in ultima faza ! (eu osciland intre credincios si agnostic de cand mi-am pus intrebarea asta cand am intrat in adolescenta)

    Dar, zau, sincer sa fiu eu m-am indoit adesea de mine insumi mai ales ca imi spuneau destul de multi (si inca majoritatea oameni competenti si seriosi) in fata de cand stiu ca nu sunt bun la nimic deosebit, ins atotusi nu am remarcat ca mie mi-a trimis vreodata D-zeu vreun prieten indiferent de daca eram credincios sau agnostic, dar asta e si poate pt ca eu chiar ca nu m-am gandit niciodata ca rolul unui prieten ar putea fi de a ne ajuta pe noi sa ne rezolvam dubii in legatura cu noi insine, ci doar sa fie acolo sa discutam despre filme sau cine sa ia Oscarul, sa mai barfim persoane publice, de ex pe Justin Bieber sau pe Ponta, etc, ceva de genul asta.

    Adica nici macar cand eram mic, inainte sa am primii prieteni la scoala, si chiar aveam un catelus de plus cu mutra de ursulet ca prieten principal, el era asa pe post de martor acolo, nu ca sa imi raspunda mie la vreo intrebare, sau dubii, ca eu puneam intrebari numai la jucarii pe care voiam sa le chinuiesc, de ex aveam niste animale de plastic carora mereu le dadeam diverse treburi de indeplinit, si pe urma ori le pedepseam la inchisoare, (aveam si un tarc special cu garduri pt asta !), ori le dadeam o medalie de "erou al muncii socialiste" pe baze TOTAL subiective de toanele zilei ! Dar prietenul meu catelus-ursulet era PRIETEN adevarat, statea acolo doar ca martor impartial la ce boacane dictatoriale faceam eu, si intr-un fel cred ca ma si ferea de excese si abuzuri in serviciu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu asa prieteni de nivel de acest ursulet mi-a fost cam greu sa imi fac la scoala, am avut mai mult prieteni sociali de tip barfe politice si filme, insa am avut noiroc si de o prietena pe care o cunosc de mic care intr-un fel este de acest nivel de PRIETEN adevarat care imi poate fi si martor si ma si poate feri de a face tampenii chiar mari. Dar eu nu as fi indraznit NICIODATA sa impovarez vreun prieten cu intrebari despre dubii personale despre mine insumi, pana si prietena mea cea mai buna daca vreodata incep sa ma mai vaicaresc asa in mod subiectiv de vreo incompetenta personala, mi-o taie destul de repede. Eu intotdeauna am considerat ca numia un adevarat expert real poate sa imi rezolve mie dubii sau intrebari personale, adica daca am o intrebare reala teologica ma duc sa intreb un teolog, daca am o intrebare dubiu despre competenta mea pe un domeniu, ma duc sa intreb un om care evaluaeza competente pe acel domeniu, (in legatura cu asta am primit feed-back scolar tot timpul ca sunt total mediocru), sau daca am dubii despre competenta mea sociala la fel, am primit feed-back social de la destui de toate felurile si chiar fara nici o discriminare + experti in socializare si formare de relatii sociale ca eu nu ma pricep social, (inclusiv prietena mea cea mai buna care chiar se pricepe pe PR si comunicatii), etc. Adica cine sunt eu sa ma pun cu oameni autentic experti pe ce zic ? Sau sa imi impovarez aiurea vreun prieten cu aceste dubii ?

      Ștergere
    2. Sorry, gata ! Stiu ca enervez aicea si efectiv comentariile mele fac per total mai mult rau decat bine insa eu nu am nici talent nici veleitate de comunicator real educativ sau terapeutic, pur si simplu comentez ce-mi vine mie in minte legat de tema respectiva, nu comunic cu adevarat, pt ca efectiv eu abia daca ma pricep sa comunic in real life daramite la nivel on-line !

      Ștergere
  4. indoiala e omeneasca si pentru ca EL te-a faccut om tot el te ajuta...
    sunt de acord cu Angi cand spune ca esti un om puternic...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandind matematic, n-am cum altfel sa fiu. Insa, cand ma privesc uneori cum reactionez, cati nervi ma apuca cand dau de greu....hmmm

      Ștergere
  5. Se spune că întotdeauna există o soluţie pentru orice lucru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) solutie care poate veni la timp sau anacronic.
      Pffff, s-a nimerit la fix!

      Ștergere
  6. Inseamna ca Dumnezeu nu te-a lasat singura. Ti-a trimis un prieten...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Singurul care nu mă lasă singură!Și mă înțelege că nu mai sunt cum am fost...Că nu mai sunt. Acum știu și eu asta.

      Ștergere
  7. Nu vei fi singura niciodata atata timp cat iti poti face prieteni! Chiar daca nu esti mereu sus pe val, roata se invarteste :)

    RăspundețiȘtergere
  8. astazi este o noua zi
    Happy Valentine's Day! ¸.•°♡♡⊱彡

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aoleu ! Esti invadata de spam-boti...adica nu "tu" desigur, ci blogul. Si eu am patit asta recent pe blogul meu care e pe aceeasi platforma, blogspot. Eu am re-introdus captcha recent, desi este cam neplacut pt posibilii comentatori, pt ca nu doream sa renunt la posibilitatea ca unii sa poate comenta anonim si nici nu voiam sa restrictionez comentatorii in alt fel, de ex doar cei inscrisi, sau ceva de genul asta, ca si astea sunt posibilitati, si voiam sa le mentionez just in case doresti sa intervii la nivel de "settings" de blog astfel incat sa ii faci adresa inabordabila un timp pt spam-boti, care daca vor intalni asemenea restrictii vor lasa blogul in pace dupa o vreme. Mai exista si posibilitatea teoretica a introducerii unui program anti-spam, (si acest fel de programe sunt gasibile pe Internet), insa eu nu am incercat asta, dar cred ca e si asta o alta posibilitate tehnica. Blogurile de pe platforma wordpress au un asemenea program deja legat de ele, insa wordpress are alte dezavantaje fata de blogspot. Mai e si posibilitatea gasirii unor platforme tot gratis, dar mai performante chiar in tara unde esti, adica am gasit exemple bune atat pt Norvegia cat si alte tari scandinave, am vazut ca si Franta are platforme gratis pt bloguri total OK, dar nu am cautat pe UK, dar poate cred ca merita sa cauti daca doresti sa continui activitatea de blogging, chiar daca intr-un fel inteleg ca te poti atasa de Blogspot, ca si eu sunt atasat de el (la nivel chiar sentimental), plus mie personal mi-a fost si lene sa ma perfectionez prea tare la diferitele forme si platforme de blogging, dar mentionam asta asa just in case.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. F obositor ce-mi spui tu să fac, mi se pare mult doar să citesc nu să și execut.

      Ștergere
  11. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere