Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

marți, 10 septembrie 2013

Amestecate

Dacă frumusețea e în ochii privitorului, nesimțirea în ochii cui e?
Mă tot caut, conform primei zicale, dar nu înțeleg nimic.
Mai am de învățat/perfecționat? De ce mă deranjează atât de tare?

Îl întreb pe Vladi ce crede despre englezi și-mi răspunde că, din punctul lui de vedere, sunt trei categorii de engezi: 1. de treabă și educați; 2. cei care țin să se impună prin sarcasm; 3. cei care deranjează fără a face nimic, doar prin prezența lor.

10 comentarii:

  1. Intreaba-l pe Vladi ce procente ar pune el la categoriile astea. Chiar sunt curios. Cred ca englezii nu sunt asa încrâncenati.
    Nesimtirea nu este în ochi. E în tot personajul, în ce spune, respira, are în cap, în suflet... aici e buba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-e tot mai greu sa-i fac fata...nesimtirii. E o nesimtire aroganta nu stiu cum sa ma exprim, poleita cu zambete false...mi se face efectiv greata, m-am surprins ridicandu-ma de pe scaun si parasind zona infestata...problema e ca asta ma izoleaza, reactia, de asemenea, iar ca s-o adopt, ma tine o secunda, nu ma prinde.

      Nu-l intreb de procente (pe Vladi), el are un mare buton cu ”ignor”...l-a facut el mare ca nu era chiar asa nici la el.

      Ștergere
  2. Cred că sunt două laturi: e vorba de percepţie pe de o parte, şi de comportament, pe altă parte. La perechi diferite privitor-privit cred că s-ar putea să fie şi reacţii diferite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta ma tot intreb, pana la urma, de ce ma deranjeaza atat de tare?! :) Ce e gresit la mine? Ca dincolo se vede limpede ce e gresit.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Nu in totalitate, ca bascalia romanului e departe de esarcasmul lor, care e mult mai usturator...dar si mai fin. E cam asa, ucis cu bata (de roman) sau injectie letala in timp ce ti se zambeste si te intreaba daca vrei sa te strige ”Cleo” sau ”d-na Cleo”(de englez).

      Ștergere
  4. Și? Nu cumva alege Vladi soluția cea mai corectă? :) Observi, constați și, dacă simți că nu poți face nimic, treci mai departe, cauți ceva frumos. Că n-o fi toată planeta o mare nesimțită. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, nu-s toti la fel, altfele nici n-am face diferenta. Dar sunt zgomotosi rau. Un nesimtit ”acopera” cativa oameni cu bun simt.

      Ștergere
  5. nesimtirea nu e in ochii nimanui, ea e in intestine... ar fi si pacat sa ajunga in ochi...
    da, ai ceva de facut, ceva ce-ti lipseste; butonul ala mare "ignore"

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere