Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

luni, 24 iulie 2017

când deschizi gura și se face curent

Cu Vladi încep o discuție dar nu știu niciodată până unde ajung cu ea.
Îi spuneam cât de repede pot depista romanii în mulțime. În replică îmi zice că el poate deosebi o chinezoaica din China de una din Canada, în mulțime.
Adica, mare scofală ce pot eu!
Apoi îmi aruncă o privire și îmi trântește scurt „ și nici tu nu ești specială”. Îmi vine să cer completări, adică ce, tot față de romancă , sau tot față de chinezoaică? Nu mai zic nimic să nu agravăm.

Îmi place să ascult romanii în autobuz, De regula aceleași convorbiri, despre bani și despre jobul prost plătit, de multe ori la negru.

Ei bine, am auzit ceva diferit, de data asta.
Doi muncitori în construcții și comentariile lor pe la 7 dimineața.
O tânără englezoaică, de vreo 15-16 ani, sta în picioare.
Românul, mare critic de detoate, vorbind tare (că doar și-așa nu ne înțeleg proștii aștia) zice:
” Ia uite-o și pe asta, ce față de panaramă are...uite căt de stoarsă e. Păi asta pănă la 25 de ani e mai futută decât bunică-mea la 80.”

Și mai am una, de-a Silviei, în autobuz în Copenhaga.
O pereche de români se așează pe bancheta din fața ei. Fata, după un timp, îi zice prietenului care era cu ochii în telefon, ”uite ce frumoasa e fata asta!”. Băiatul, o privește pe Silvia pentru o fracțiune de secundă și trântește cu mucii în fasole, ”cine tu, curva asta?”.4 comentarii:

 1. Aici, in casele cu vita de vie, sigur locuiesc romani.

  RăspundețiȘtergere
 2. Cand se intalnesc civilizatiile...

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-ar plăcea sa scrii. Povestea sa continue, ca in vremurile bune.

  RăspundețiȘtergere
 4. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
  E-mail: dawnacuna314@gmail.com
  *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
  *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
  *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
  *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
  *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
  *Dacă vrei o vrajă de promovare.

  RăspundețiȘtergere