Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

duminică, 4 septembrie 2011

Septembrie

Mă las inspirată de luna în care am intrat, observând că este o lună importantă, pe multe bloguri întalnind postări dedicate acestei luni. Nu prea înteleg eu de ce...atât timp cât n-am văzut postări cu: Ianuarie, Februarie , Noiembrie etc.
Fac o dedicaţie specială domnului Dan , ocazie cu care îi amintesc că de când a plecat s-au schimbat şi anotimpurile.
De asemenea, este o dedicaţie pentru Vania, luna septembrie fiind o lună des întalnită în postarile dumnealui, drept pentru care înteleg că este o lună a deciziilor de tot felu', să te laşi de ceva sau să te apuci de altceva. 
Moşului, pentru că este afectat de toamnă, în aceeaşi măsură în care îl afectează iarna, vara , primăvara, dar diferit de fiecare dată.

Sunt încântată, de altfel, deoarece un astfel de sfârşit de august, respectiv călduros, şi început de septembrie nu am avut de ani buni. Sunt mulţumită că în urmă cu o săptămână am stat o zi la soare, singura zi din acest an, drept pentru care am o culoare...o culoare!
Sunt mulţumită că am avut o săptămână de concediu cu 2 zile chiar libere, drept pentru care am făcut chestii din care fac fetele, de răsfăţ pe la cosmetică, coafor, mani şi pedi. 
A! Şi am văzut o grămadă de filme. Zău! Nu singură, cu un copil, prin rotaţie.
Am făcut şi matematică că doar începem şcoala, am suferit un şoc într-una din zile, am suferit şi revenirea. m-am văzut şi cu prietene, două mai precis. De altfel, în august cam asta mi s-a întâmplat, unii au venit, alţii au plecat, uneori s-au suprapus.
 
Fiecare ia ce îi place, pe Alifantis l-am auzit, azi, la radio.



8 comentarii:

  1. Vezi?? Si eu simt, pur si simplu, ca luna septembrie a acestui an e o luna deosebita. Nu am scris nimic despre asta, caci nu numai ca au scris mai multi despre asta, dar au scris mai bine decat as fi putut scrie eu, Si tu simti ca e ceva deosebit anul acesta, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi chiar mă întrebam...
    Neil Diamond chiar îmi place.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mircea,
    in primul rand simt un pic de caldura...si toamna n-a mai venit nici atat de repede. E bine sa fie soare. Ma face sa ma simt bine. Vreau sa fiu pozitiva, optimista.

    RăspundețiȘtergere
  4. Max Peter,
    Asta-i, cine se aseamana se aduna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar mai fi si Belafonte. E normal ca septembrie sa fie o luna importanta, cea mai importanta. Doar în septembrie se nasc toti copiii. In luna a IX-a, nu?

    RăspundețiȘtergere
  6. aha, asa se explica...semn ca tu ai ramas mult peste 'program' :)

    Belafonte? Hmmm...ramane pentru cand pleci primavara si te intorci vara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Începutul toamnei aduce o schimbare în starea noastră de spirit , deși în mod clar persoanele cu spirit activ iubesc vara și tot ce au realizat în această vacanță , cei mai melancolici privesc toamna cu încredere că ar putea fi un nou început pentru realizările neîmplinite până acum . Asta pentru că , odată cu schimbarea vremii , lumea e ceva mai potolită , mai aplecată către muncă sau meditație și e un punct de plecare potrivit pentru a face schimbări în viață și a începe noi aventuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca asta imi si place mie, cum lumea se aduna de pe drumurile verii, lucrurile se aseaza si intra totul pe fagasul normal.

    RăspundețiȘtergere