Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

marți, 15 februarie 2011

Pentru unii care se sinucid

Prietenii sunt ca o cârjă pe care te sprijini când mergi cocoşat de griji. Şi nu aceia care vor să stea lângă tine doar atunci când eşti cu vinul pe masă.
Iar grijile în viaţă apar pentru a ne testa limitele.
Uneori şi copiii fac asta :)

Pe când iubirea ne arată cât de străini ne suntem.

4 comentarii:

  1. cat de straini ne suntem noua insine sau unii altora?! banuiesc ca e vorba de a doua varianta...
    stii... aveam eu o zicere care se potriveste foarte bine aici "in viata suntem intotdeauna singuri, important este sa stim cu cine!"

    RăspundețiȘtergere
  2. eu ma gandeam la noi insine...pentru ca atunci cand esti sub puterea emotiilor, sentimentelor, ratiunea nu are putere. Lucrurile doar se intampla, oricat te impotrivesti. Iubirea ne surprinde parca de fiecare data si ne dezvaluie noi parti din noi, necunoscute. Uneori bune, uneori ne-bune, dar mereu ne surprinde cu ceva nou.
    Cand juri ca totul merge bine, se poate termina prost si invers.
    Pentru ca mereu suntem noi + o necunoscuta.
    Asa ca mereu e de lucrat cu noi insine, mereu trebuie sa surubarim in inside :) Faptul ca ai ajuns la autocunoastere deplina este numai o iluzie.

    as adauga o nota malitioasa la zicerea ta "in viata suntem intotdeauna singuri, mai are importanta sa stim cu cine?!" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm!
    Eu as zice ca nu suntem niciodata singuri, dar daca ar fi sa aleg, cred ca are dreptate Mosu'. Tânar, tânar, da' copt!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    se pare ca mosu, cum o fi el, s-a suparat ca i-am schimbat zicerea si drept pedeapsa nu-mi mai permite accesul la el pe blog :). ma rog... la 'ora asta' si tu ai dreptate si el are dreptate, toti aveti dreptate.

    RăspundețiȘtergere