Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

luni, 26 iulie 2010

Alo! Alo! Hai , gata...pa!

Cele mai jenante şi iritante momente sunt când vrei să închei convorbirea la telefon iar interlocutorul taca-tac, taca-tac...pare să nu mai aibă nevoie nici de respiraţie. Tu strângi din dinţi, te scarpini energic în cap (un semnal super- evident al irităţii, la mine) sau baţi palma peste şold. Gândul tău urlă : GAAAAATA! Hai odată, respiră, respiră, respiră...Apoi, în sfârşit pauza pentru respiraţie vine salvatoare. Moment perfect ca să spui "ok, hai că mai vorbim..te sun eu imediat", ceva de genu' ăsta.

Se pare că cei mici sunt mult mai eficienţi în a încheia o convorbire. Am observat asta la un băiat(13 -14 ani) când vorbea la telefon cu o colegă de clasă ce se plictisea în nu-stiu-ce tabără. După ce au vorbit de numărul de copii din tabără, programul taberei etc etc ,fata îi cerea să mai zică ceva, iar el a răspuns scurt " păi nu mai am ce să-ţi zic, nu mai avem subiect de discuţie..." şi după o scurtă pauză "bine, hai că nu mai am ce să-ţi zic aşa că închid, paaaa!".
Simplu, nu?

2 comentarii:

  1. Nu mai bine stai fara telefon si gata ???e foarte simplu...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu in directia asta vad ca ne indreptam, ci dimpotriva, avem 2,3 telefoane...pt fiecare retea :D...sa nu pierdem nimic...
    Daca ne cauta cineva? :-P

    RăspundețiȘtergere