Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

miercuri, 20 octombrie 2010

Replicile săptămânii trecute...

"... dar e apă din păsărică!"

- piesa de teatru "Manej" după I.Băieşu-Teatrul "Andrei Mureşan" (este vorba de fluierul acela în formă de păsărică, de regulă făcut din ceramică, care umplut cu apă, la suflare, scoate un fel de tril)


" vreau să miroase a femeie, nu a floare"(parfumul)

-Filmul "Coco Chanel et Igor Stravinsky"

9 comentarii:

  1. ca tot veni vorba

    “viata e o boala; o boala cu transmitere sexuala”
    horatiu malaele - cafeneaua

    RăspundețiȘtergere
  2. :))

    mai am o replica dar nu se potrivea cu celelalte, dar pe mine ma amuza grozav...Vladi al meu, frangandu-si mainile prin casa, spunand :"ce ma fac eu fara cerealele mele" ?!:)) (se terminasera cerealele preferate)

    RăspundețiȘtergere
  3. "Nasurile" de la Chanel sau aiurea au scos mai demult un parfum care miroase a transpiratie, altul a sala de sport, a gudroane (Fahrenheit sau Diesel), mâine poimâine cine stie, Doamne iarta-ma... Uite ca nu mai vorbesc despre mâncare, asta taie pofta!

    RăspundețiȘtergere
  4. ...ei, nu spune asa...problema cu mancarea e la mine, se pare. Probabil pentru ca la fiecare 5 , 5 jumate dimineata asta fac in timpul saptamanii...eu comentez, dar fac tot ce trebuie. (Vezi? asta e problema, de perceptie, pentru mine este "trebuie", pentru tine "placere").

    RăspundețiȘtergere
  5. Jocul nostru "de-a mâncarea"... Dar oare e de perceptie sau de nevoie? Noi nu mai gatim de nevoie, nu mai avem copii de crescut, nu prea mâncam acasa, iar daca avem musafiri de exemplu si "trebuie" facut ceva, eu am "placerea" sa fac anumite chestii pe care doar eu le fac. Daca ar deveni rutina n-ar mai fi placere. Te înteleg perfect, dar... o sa ma joc în continuare, cred ca mâine chiar.

    RăspundețiȘtergere
  6. De unde-ar fi, apa nu prea e recomandată...

    RăspundețiȘtergere
  7. Vania,
    reformulez: "... dar e bere din păsărică!"

    e mai bine???
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. E mai bine cu coniac, să nu dea loc la interpretări...

    RăspundețiȘtergere
  9. Las-o cum era la început, apa! E mai sugestiv. La Vania tot ce nu-i coniac n-are valoare. Abia berea si coniacul dau loc la interpretari.

    RăspundețiȘtergere