Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

sâmbătă, 14 mai 2011

Cleo

Având în vedere confuziile create din faptul că suntem mai multe sofici in blogosfera, pentru ca eu însămi am căzut într-o stfel de confuzie, răspunzând la un comentariu care era adresat lui sophie, dar nu mie :) iau trista decizie şi renunţ la numele de 'scenă'. Simt nevoia de diferenţiere.
Până mă obişnuiesc vă rog să mă iertaţi, în prealabil, pentru propriile mele confuzii de identitate, iar în continuare o să mă semnez precum mi-e numele, Cleo.
Pentru curioşi, numele meu e Cleopatra. Really!

22 de comentarii:

  1. Este o ușurare și pentru mine,Cleo.Eu am în lumea mea virtuală două sohpie,diferențiate doar prin „s” sau „S”!
    Bun venit Cleo(Cleopatra)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Incantat de cunostinta, Cleo!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cleo, am luat la cunostinta. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Servus...
    Asadar, Cleo cu... "C" de la... Sophie... ? ;) Te-am trecut in blogolume ca atare :) Incintat!
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. :) buna Cleo; eu sunt vinovata de schimbare, dar pe mine nu ma deranja

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place Cleo :)
    inteleg ca titlul filmului pe care il aveai ca nickname insemna ceva pentru tine...dar poate ca si Cleo a simtit nevoia sa faca un pas in fata :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine te-am regăsit fostă Sophie actuală Cleo . Încântat de cunoştinţă !

    PS nu vreau să fiu cârcotaş , dar ştii , în Reader ca şi în titlul blogului tot Sophie eşti . Eu voi schimba în lista de bloguri pentru a face deosebirea dar celelalte mă vor încurca .
    Dar ştii ce , nu-i numic , voi ţine minte .

    RăspundețiȘtergere
  8. se-cret: pentru tine, pentru mine si pentru alti cativa :)

    RăspundețiȘtergere
  9. mircea si cristi: nicio grija, sunt tot eu. nu e schimbare decat intr-un nume.

    RăspundețiȘtergere
  10. Flavius: multumesc! Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  11. minoki, iulisa:va salut si eu, dar acceasi, nimic schimbat.

    RăspundețiȘtergere
  12. sophie,
    ei bine, nu m-a deranjat nici pe mine pana nu m-a incurcat. totusi e mai bine asa, cred. eu sunt prea practica pentru incurcaturi :D

    RăspundețiȘtergere
  13. pandhora,
    e vorba mea, cand vorbesc cu cineva si-mi spune ca a facut o alegere nu prea buna, se intampla sa spun:" Sophie-s choice".
    Filmul e deosebit, intr-adevar, e filmul care vorbeste de alegere. Atat.
    Am ales acest titlu pentru ca asa mi-a venit pe moment, dar era vorba de a alege sa-mi fac un blog, adica nimic dureros, si-mi placea numele sophie.

    RăspundețiȘtergere
  14. florentin,
    nu voi fi mai buna de atat :))

    RăspundețiȘtergere
  15. sorin,
    e titlul de film, titlul blogului. de altfel nici blogul tau nu-ti poarta numele. la cat de priceput am vazut ca esti, sunt sigura ca te descurci. am schimbat la profil, mai mult de atat nu stiu daca pot sa fac, numele blogului nu vreau sa-l schimb.si mai mult de atat nu ma pricep :D
    stii, eu sunt din categoria care apreciaza lucrurile cu doua butoane, pornit/oprit :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Cleo ştiu că este titlu unui film , normal că ştiu . Dacă vrei să-l schimbi este extrem de simplu , dar precum am zis , chiar dacă o faci eu tot pe acesta îl voi ţine minte . De ce să-l schimbi lasă-l aşa , acesta este blogul tău nu altul .

    PS îţi spun un mic secret , rămâne între noi , sorin chiar este numele meu . Nu văd de ce l-aş ascunde că nu fac nimic ilegal .Să ştii că de multe ori acelora ce au " nume de scenă " mă adresez cu numele real şi ar fi culmea ca eu să folosesc un altul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu nu m-am priceput, si daca tu crezi ca am studiat blogosfera inainte de a-mi face blog, iti spun ca n-a fost asa.
    In virtual, in viata mea, am fost pe un forum, unde 98% foloseau un nickname. Nici nu mi-a trecut prin mine sa denumesc ecva cu numele meu, pentru ca simteam ca e vorba numai de gandurile mele, nu de persoana mea. In practica, mi-am dat semana ca astea nu se pot separa, dar blogul era facut, si avea un nume. Pentru mine a fost bine asa, m-am simtit in siguranta, in afara de forum, unde deja eram familiarizata cu persoanele, nu am practicat descutia cu necunoscuti. Aveam multe prejudecati despre cumunicarea in virtual, si inca mai am. Doar ca intre timp, aici, am intalnit oameni grozavi, si...stii cum e vorba mea , in viata totul e obisnuinta :).

    RăspundețiȘtergere
  18. Cleo nu te supăra pe mine , eu nu te-am citicat de-fel , ba chiar am glumit niţel . E dreptul tău şi doar al tău să alegi ce vrei .
    Ai dreptate într-u totul cu forumul , este normal să fie aşa , toti avem aşa ceva chiar dacă atunci când pui suflet nu poti separa gândurile de tine , sau poate doar în cazul în care iei o altă personalitate chiar dacă asta nu-ţi conferă nici o siguranţă .
    Eu mi-am făcut blog fără a citi vre-unul în prealabil şi am vrut să-i dau numele meu de la început dar nu am reuşit în totalitate pentru că nu aveau acest nume disponibil ca şi adresă . Imediat apoi am vrut să schimb numele aşa cum spui şi tu pentru siguranţă dar am realizat că de fapt nu mi-ar conferi nici o siguranţă asta şi a rămas aşa iar acum nu-mi pare rău pentru că asemeni ţie am descoperit o comunitate fantastic de frumoasă bazată pe respect în general .
    O seara senină îţi doresc !

    RăspundețiȘtergere
  19. he, he, de unde-ti veni? Nici vorba, stai linistit...doar m-am gandit cu voce tare, retrospectiv. :)
    That's all.

    RăspundețiȘtergere