Daca dragoste nu e...nu-i nimic.

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Leapşa

În plimbările mele pe la Dan, am dat de o referire la o leapşă pornită la Costel .
Cum nu îndeplinesc criteriile pentru concursul cu leuştean, mi-am zis 'ce leuşteanu meu', io...nimic? Aşa că preiau leapşa de la Costel.

Deci, rulz:
1. Scrie 6 lucruri/situaţii care te fac să zâmbeşti.
2. Dai leapşa mai departe altor 6 bloguri. Cu alte cuvinte, spune repede 'şase saşi, în şase saci' :)

1. Aminirea feţei făcute de Valdi când îl găseam ascuns în baie, vrajit fiind de cosmeticalele mele, pe care le gaseam invariabil in wc. In momentul surprinderii îl întrebam:'iar eşti aici, hoţomanule?', iar el răspundea cu o turuială continuă formată din ceva de genul 'tucu-tucu-tucu-tucu-tucu...', afişând o expresie încurcată a celui care ştie că face ceva greşit.. Avea un anişor şi era foarte nostim!

2. Silvia la 4 ani, pornind împreună la plimbare. o ia ţintă spre o cârciumă cu grădină de vară...eu strigând după ea, că nu pe-acolo trebuie să mergem, îmi răspunde contrariată 'dar eu aici mă plimb cu tata'.

3. Fosta mea colegă de serviciu, Magdi, căreia îi povesteam despre o situaţie neplăcută în care mă adusese cineva din familie, iar eu eram extrem de supărată, şi îi povesteam întruna despre necaz, nedreptate, şi cum ea trăia împreună cu mine cele povestite, şi se necăjea pentru mine, iar când am terminat de povestit îmi spune, privindu-mă în ochi, cu obidă : 'no, spune tu, dar nu ţi-e ruşine?!' (în loc de nu îi e ruşine, ea unguroaică fiind). Iar eu am pocnit în răs de mi-a trecut toată supărarea pe loc.

4. Silvia de curând, când în plină ceartă despre faptul că în fiecare zi trebuie să facem un lucru în casa în care trăim, i-am spus în culmea nervilor ' bla, bla, bla...asta înseamnă convieţuirea împreună', iar ea mi-a răspuns că 'asta înseamnă pleonasm!'. Am început să râd şi mi-au trecut şi crizele.


5. Silvia, întru-una din zile, văzându-l pe soţul meu după o întâlnire cu băieţii...cam tras la chip, l-a întrebat: ' ce e tata, te strânge casca?'.
 
6. Vladi, pe la 11 ani, povestindu-mi de două colege, care s-ar fi declarat ca soţia lui şi alta ca amanta...îi vede pe soţul meu intrând în bucătărie, şi fără să exite un avertisment, îl întreabă ' tata, tu ai amantă?'.

22 de comentarii:

 1. :) simpatice amintirile tale, tare m-am amuzat si eu!
  Multumesc pentru provocare ;) Pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma conformez. Dar maine ca acuma n-am inspiratie! :))

  Toate exemplele tale m-au amuzat, sunt haioase. :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Uite asa ne mai si destindem. Ne gandim la lucruri haioase. Buna provocarea.

  RăspundețiȘtergere
 4. haioase amintirile tale...m-a amuzat teribil Vladi cel mic si plimbarea Silviei in parc...raspunsul ei de fapt :))
  multumesc pentru provocare :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Bun asa, va astept pe toti cu replica. Cei mentionati si altii...oricine. Un zambet in plus nu ne strica :)
  Cristi s-a conformat super bine :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Mesaj pentru Dan,
  Tumneavoastra nu ati facut aceasta leapsa recomandata de Costel, pe vremuri? Ca n-am gasit-o.Duomnul Dan, pai e posibil? :)

  RăspundețiȘtergere
 7. :)) Foarte faina povestioara a doua. Multumesc de provocare Sophie, sper sa raspund cat mai curand, ca la mine pe blog e aglomeratie mare cu rubrica mea de fotografie :) Dar nu uit, am notat leapsa in carnetel.

  RăspundețiȘtergere
 8. 6 lucruri? Nu zâmbesc aşa des...

  RăspundețiȘtergere
 9. Irina,
  mai imparte treaba si cu Costin :))

  RăspundețiȘtergere
 10. Vania,
  ai observat, am insirat mai mult de sase bloggeri...stiam eu ce stiam.
  Da'...nici trei?
  Doua?
  Una?
  ...
  :)

  RăspundețiȘtergere
 11. Mesaj pentru Sophie: noi am facut aceasta leapsa recomandata de Costel, pe vremuri. Eu am gasit-o:
  http://danvaideanu.blogspot.com/2009/02/tot-leapsa.html

  RăspundețiȘtergere
 12. Ok, vazut. Fain! Nu stiu de ce nu mi-a aparut si mie, ti-am citit ieri vreo 4-5 lepse...

  RăspundețiȘtergere
 13. Bun asa...ma conformez,dar azi nu prea am chef,maine :)

  RăspundețiȘtergere
 14. Lasa Sophie, ca treaba o impart eu cu Costin off-line; curatenia de primavara cum crezi ca se face?! :)) Eu cu ordinea virtuala, el cu ordinea reala, ca asa e frumos :P

  RăspundețiȘtergere
 15. e o provocare super :) eu imi si imaginez fetele copiilor mai ales a lui vladi si in special cand l-a intrebat pe al tau sot daca are amanta:))))))))))))si fata sotului :)))))in fine este bine sa ai asa momente in fiecare zi si totul ti se pare mai usor mici flashuri de umor in zile gri si sumbre :) , taciturne :)au efect

  RăspundețiȘtergere
 16. Florentin,
  multumesc pt conformare.

  RăspundețiȘtergere
 17. Ana,
  da-i drumul la provocare.
  Bine, abia apoi i-am explicat lui Vladi ce e o amanta...cand il ia gura mare pe dinainte mi-e clar ca nu stie despre ce vorbeste...Pai ce fata sa fi facut tatal sau...abia si-a recapatat suflul sa poata raspunde "nu, n-am" :)) si a disparut urgent din raza de actiune.

  RăspundețiȘtergere
 18. Ah, am ras cu lacrimi! Si le-am citit cu voce tare :). Ultima, cu amanta, e de infarct!

  RăspundețiȘtergere
 19. Ma gandeam daca amuza pe cineva faptul ca Romania duce lipsa de valori care sa fie clar evidentiate, promovate si apreciate?

  RăspundețiȘtergere
 20. Costin, România nu duce lipsa de valori, da' nu-s apreciate, baetii buni n-are noroc!

  RăspundețiȘtergere
 21. Costin,
  Doar un sistem sanatos evidentiaza, promoveaza si apreciaza...pana gasim un doctor pentru sistem (au cam plecat peste hotare ai mai buni), ce sa putem facem si noi decât...'sa ne râdem! …sa ne frigem in bulane...'. Si nici pe mine nu ma apreciaza nimeni :)

  RăspundețiȘtergere